Wil jij vaker voor een plantaardig en diervriendelijk menu kiezen?
Of denk je er zelfs over om helemaal vegan te gaan eten?
Of wil je gewoon eens iets anders kiezen tijdens een diner dan wat je normaal doet?

Kom dan eens "Grazen bij de Graasj"


Vrijdag 15 februari staat de Graasj Roermond wederom in het teken van de vegan lifestyle. Samen met initiatiefnemer Guido Beusen organiseren wij deze avond om een diervriendelijk menu in Roermond op de kaart te zetten. 

Tussen de gangen door krijg je informatie over plantaardig eten & leven met uitgebreide uitleg over de gerechten. Daarnaast geven we je tal van tips hoe je zelf lekkere en betaalbare plantaardige gerechten kunt maken. Een bijzondere kennismaking met de voordelen en veelzijdigheid van plantaardig eten en een duurzame lifestyle.

Deze editie hebben we een Special Guest: Vegan bodybuildster Leonore Verheijen. Op haar Instagram-pagina Carbsforthought deelt ze diverse sport- en vegan-food tips.

Programma
Aanvang 19.00 uur bij de Graasj. Onze enthousiaste medewerkers serveren je allereerst een amuse met een aperitief. Daarna hebben onze koks een 4 gangen menu samengesteld om jullie allerlei verantwoorde én verrukkelijke opties te laten proeven. We sluiten af met koffie of thee en wat lekkers. De avond duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Ben je vorig jaar ook al bij een van onze vegan avonden geweest?
Dan zien we je graag terug! We hebben namelijk een nieuw diner met nieuwe hapjes samengesteld incl. vegan wijn. Het thema van deze avond is "Winter".

€ 29,50 p.p.
 
Reserveer via  0475-745060 of e-mail info@degraasjroermond.nl

 

 

 

Nieuws